Tubiss-33 Hanımlar bebeğim 3 aylık ve havalar soğuduğundan beri burun tıkanıklığı var nefes almakta güçlük çekiyor sizce alıp kullansam fayda gorurmuyuz bilgisi olan yazabilirmi acill
Tursununannesi Tubiss-33 bizim doktorumuz aldırtmadı onun yerine hava nemlendiricisi aldırdı ama pişmanım bence alın serum suyu koyup içine öyle verirsiniz daha faydalı olur hava nemlendiricisi pek işe yaramıyor
hayalperest2310 Tubiss-33 bence evde bulunması gereken en önemli şey Kızımda sürekli grip burun tıkanıklığı doktor verdi aldık bir günde iyileşiyor resmen eziyet ediyormuşum
Glcntna Tubiss-33 2 yaşındayız her zaman elimin altında . Bebeğimin işkence çekmiyor . Bebeğiniz küçük ama ilaçını doktora sorun . Bide şarjlı olanlar ilacı parçalamıyormuş bizim doktorumuz omron marka aldırmıştı . Hepimiz kullanıyoruz hasta olunca 2 güne öksürük geçiyor
Tubiss-33 Tursununannesi içine ilaç koyup vermek lazım işte bende o konuda tedirgin oldum kendi başıma ilaç koyup vermek istemiyorum küçük henüz serum fizyolojik falanda koyun diyorlar ama bilemedim açıkçası 🤷
Glcntna Tubiss-33 ventolin nefes açıcı . Biz 1 yaş öncesine 7 aylıkken almıştık doktor 2 ml seruma yarım ventolin veriyordu . Şimdi 2 ml serum 1 tam ventolin veryor
hayalperest2310 Tubiss-33 7 ay 26 günlük ilacını doktora yazdırıyorum bu arada evde de bulunur sürekli hemen açılıyor fizyolojik serum da koyabiliyorsunuz
Glcntna Tubiss-33 yok ben sordum doktora onlar ilaçı düzgün parçalamıyor . Sonra araştırdım bende parçalamıyormuş gerçekten . Aldırtmadı onu doktorumuz
Glcntna Deletedmom_110 omron marka en iyisi c28 modeli var bende eczaneden almıştım ama internette daha uygun bizim acelemiz vardı o zamanlar öksürük kötüydü acil almamız lazımdı 400 tl kadar fazla ödemişiz
Glcntna Tubiss-33 resim atmayı bilmiyorum da aşağıya kopyalıyım ben eczaneden almıştım daha pahalıya burda daha uygun https://ty.gl/uzmdaxa9f7 Omron marka c28p-105-e kodu
falconsw Tubiss-33 bebeğim 10 buçuk aylık içine serum fizyolojik koyup kullanıyorum burnu doluysada aspiratörle çekiyorum . Rahatlıyor yoksa gece yatamıyor .
Sinem61 Tubiss-33 doktorunuza sorup alın bence. Nebulizator burun tıkanıklığına degil öksürüğe iyi geliyor. Burnunu serum fizyolojik ve enjektörle açın. Cocugu cok rahatlatıyor. Hatta burnunu surekli bu sekilde acik tutun