GulsumCinar Anneler merhaba 5.5 aylık bebeğim var. Anne sütü alıyor sadece. Normalde günde 2 3 kez kaka yapardı. 2 gündür hiç yapmadı. Ve bu aralar böyle seyrekleşti. Neden olur acaba napmak lazım?
Oglum00 GulsumCinar gayet normal anne sütü alan bebekelrin10 güne kadar yapmaması gayeeet normal bizzat bunun için doktora gittim keyfi ne zaman isterse o zaman yapar sakın 10 günden önce müdahale etme dedi. Bizim ki aynı zamanda mama da alıyordu manasına zeytinyağı kattım. Karnına masajlar yaptım o çok iyi gelmişti.
Deletedmom_117 GulsumCinar on güne kadar normal diyor doktorlar ama içiniz rahat etmezse Zeytinyağı verebilirsiniz eğer ek gıdaya başladıysanız çok fazla değil birazcık haşlanmış patates verebilirsiniz doktor önermişti.
GulsumCinar Oglum00 tamam teşekkür ediyorum masajı da bi deneyeyim. Gaz falan cıkarıyo aslında o kısımlar normal bi kaka yani
GulsumCinar Deletedmom_117 ek gıdaya dün akşam havuç vererek yeni başladım sayılır. Bir deneyeyim şu zeytinyağını o zaman. Hep güzel kakasını yapardı anlayamadım önceden öyle olup şimdi böyle olmasını. İnsan da dert ediyor işte
Deletedmom_117 GulsumCinar sorun etme Beninki iki aylikkenden beri Bazen üç dört güne yapar bazen günde üç dört kere bazen Hergun belli olmuyor ıkınma çabalama vs yoksa Stres yapma♥️
Oglum00 GulsumCinar kakasına da iyi gelir masaj. Zeytinyağı sürün karnına.bi de siz armut kayısı vs. Yiyin sütünüzden geçecek ya doktor öyle demişti
Slmxydn Kilo alımı nasıl benimde oğlum 4,5 aylık kilo alımı durdu kaka yapmıyor doktorla durumu çözemedik sütümde iyi durumda
GulsumCinar Slmxydn aslında bunu da düşündüm acaba doymuyor da ondan mı falan diye ama kilo alımı normal yani ayına göre , birkaç gün daha bekleyeyim doktora giderim bakalım inşallah başka bişeye gerek kalmadan kakasını yapar