Busraecel Kedili annelerimiz varmı alışma süreçleri nasıldı benim 3 buçuk aylık bebeğim var ve kedim çok kıskanıyor 🤦🏻♀️
Derya0655 Busraecel bizim kedimizde öyle. Asla alışamadı. Düşmana bakar gibi bakıyor. Geçen yüzünü tırmalamış. Nasıl alışıcak bilmiyorum. Oğlum 7 Aylık kedim 8 yaşında 🙄
UcuBulunamayanBant Busraecel oglumun alisma sureci cok kotuydu hayvana etmediği eziyet kalmadi kuyrugundan tutup cekistirmeler vurma ustune yatma neler neler ama alistiktan sonra cok guzel oluyor tam bir oyun arkadasi oluyolar
Denizim90 Bizimde iki tane kedimiz var bebeğim dört aylık olacak.İlk zamanlar kıskançlık vardı ama yavaş yavaş geçiyor ilgimi kedilerimden de kesmemeye çalışıyorum elimden geldiğince tabi☺️ Busraecel
HTC-CR07 Busraecel bizdede durum aynı, oğlum 3.5 aylık, ilk doğduğu zamanlar çok kıskanıyordu, özellikle emzirirken yanıma gelip kendini sevdirmek isterdi, sadece bir defa patileriyle oğlumun ayaklarını sevdi, ama hala korkuyor yanaşmak istemiyor🤷
Busraecel Derya0655 Ay kendimi gördüm bi an benim kedimde 3 yaşında kendi yatarken Allahtan yanına gitmiyor ama bebeğimin yanına yatiyim hemen yanıma gelip oda yatıyor pati atmaya çalışıyor hep 🤦🏻♀️
Busraecel UcuBulunamayanBant Benim asıl endişem o aslında şimdi bizimki ellemiyor ama büyüyünce illaki sıkıştıracak bizim kedi de hiç sevmez sıkıştırılmayı hırçınlaşır ne olacak bilmiyorum inşallah kazasız belasız atlatırız 🤷🏻♀️
Busraecel Denizim90 Insallah ya bende ilgileniyorum zaten kendi istemediği müddetçe sevdirmiyor anca oyun oynuyoruz ama geçen protesto etmiş galiba 😅 gitmiş bebemin besigine işemiş 🤦🏻♀️
Busraecel HTC-CR07 Bizimkide hala koklamayı bitirmedi her yanastiginda sürekli kokluyor nerden geldi bu hala gitmedi dermiş gibi 😅
HTC-CR07 Busraecel Bizimkide koklamanın ilerisine gidemedi henüz, normaldede çocuklardan pek haz etmez zaten 😄
Busraecel HTC-CR07 Büyük kızım var 10 yasinda bazen sevmek için uğraşıyor ona bile kin besliyor sanki gelip gidip patiliyor inşallah kazasız belasız atlatırız 😅
Gencanne2 Busraecel kedim ilk üç gün oğluma yaklaşmayı bırakp yatak odasına adım atmadı. Ki her gece beraber yatardık. Ama şimdi o kadar iyi ki araları oğlum kediye naparsa yapsın hiç bir şey yapmıyor. 20 aylık oldu oğlum bu güne kadar sadece bir kere tırmaladı ondada haketmişti.
bdilekkayra Busraecel 2 kedim 18 aylık bebisim var cok iyi anlasıyolar oyun oynuyor onlara yemek yedirmek istiyor baya eglenceli geciyor günler :)
Eylulyagmur Benim kızım 2 aylık eve geldiği günden beri onun kokusunu aldıktan sonra hiç yanaşmadı bakalım ileride ne olucak onu bilemiyorum ben yanına gelir yatar belki demiştim ama kaçıyor hatta kızımdan 🤣
Busraecel Eylulyagmur Aynen suan için yanasmiyorlar hiç benimkide anca gelir koklar geri gider anca ben yanına yatarsam bebegimin oda gelir benim yanıma yatıyor onda da pati hep havada bekliyor bebeğime karşı 😅
Busraecel HTC-CR07 Sizinki uysaldir ya öyle sıkıştırmaya falanda gelmiyor bakalım bebisler büyüsün o zaman belli olacak 🤣