prensesin_annesii Bebeğimin ön tarafının etrafı kızarmış ve bazi yerlerinde nokta nokta yerler var bacağının bükülen yerinde soyulur gibi yerler var sizce neden olabilir?
Kubraaybars prensesin_annesii doktora götür o çatlak hiç iyi durmuyor ama götürene kadar sudocrem kullan canım acısını kızarıklığını alır hiç mi fark etmedin o resimdeki hale gelene kadar 😳
brsnhsm prensesin_annesii Bence bi doktora veya sağlık ocağına gösterin. Fotoğrafları da silin bence farklı amaçlarla olan çok var burada 👍🏻
Kubraaybars prensesin_annesii o popo fotoğrafını kaldırın bence herkes görüyor ve herkes düzgün insan değil apaçık koymuşsunuz hoş değil.
berilberra Bugün benim kızımda da çıktı. Makatta kızarıklık ve nokta nokta kanlı gibi.Pişik olabileceğini düşündüm yeni anneyim bebeğim 33 günlük.Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Sarahh @“prensesin_annesii”#p28662751 bebeğinizin mahremini böyle ortamda paylaşmayın bin türlü kafa yapısı insanlar var ! Doktora götürün yazıktır çocuğa
Kubraaybars prensesin_annesii doktorunuza ulaşamazsanız sağlık ocağına götürün ama o bebeği bugün götürün acıyordur canı pişik gibi geldi bana sudocrem kullanabilirsin pişik çıkarsa