Oguzunannes 3aylık bebeğim elleri hep ağzında ellerini çiğniyor resmen. Bugün baktım beyazlıklar var sizce dişten mi 3aylık bebeğin dişi çıkar mı
ElifDefne3535 Oguzunannes dişleri yer ediyordur o yüzden kaşınıyordur çok normal erken çıkması da sağlıklı değilmiş kızım 5 aylıktı dış geliyor dedik 9.cu ayın sonunda anca geldi yani her kabarma hemen diş geliyor olmayabilir
HTC-CR07 Oguzunannes sürekli değil ama özellikle uyuklayarak emerken kalmak istiyo, ağzında memeyle uyuyo ara ara pasif emiyor, ağzından çekince ağlıyor bu defa
Oguzunannes HTC-CR07 benim de öyle galiba biraz memeye alıştırmışız ama benim için sorun değil kendini orda güvende hissediyor bi daha bu zamanları gelmeyecek diye düşündüğüm için sorun yapmıyorum 🥹
Mittik-07 Benimkide 3,5 aylık eli ağzında ama arada birde bugün ishal başladı anlamadık erken değil mi
Oguzunannes HTC-CR07 ben de 6aylıkken başlayacağım ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum. Bebeğimi bırakıp gitmek zor olacak
ElifDefne3535 Oguzunannes bizde ishal gibi olduk 1 kere tuvaletini yaparken 3-4 oldu ve aşırı dicakta bile pişik olmayan çocuk pişik oldu ki bence inatçı bir pişikti bunlardan 1 hafta sonra da kendi kendine dişi patlamış elimizde ki bardağı ağzına götürüp ses çıkartıyor öyle anladık dişinin patladığını
gly57 Oguzunannes bizede doktor 2 aya gelir demişti. sanırım öyle olcak. 6 aylıkken kontrolde 2 aya gelir dedi. şuan 8 aylık bakalım görecez. belkide 2 aya gelir. ama 3 ayda çıkması da normalmiş