Aycancan Bebeğim 11 aylık olacak ön üst dişlerinde siyah lekeler var , Şuan emiyor geceleri çok sık emmek için uyanıyor emdiği için mi dişleri çürümeye başladı başına gelen var mı çok küçük değil mi daha
Kuzularinanasi Aycancan emzik veya biberon kullanimi,demir ilaci curutebilir.demir ilacini degisebilirsiniz ocean leke yapmiyor mesela.dislerini de fircalayin artik ciktigindan itibaren yapmak lazim
cbkckbr Aycancan 18 aylık bebeğimin üst dişleri sapsarı oldu neyden kaynaklı bilmiyorum fırçalıyoruz günde bi kez doktora mı götürsem diye düşünüyorum bende
Aycancan Kuzularinanasi emzik ve biberon kullanmıyor hiç kullanmadı , demir damlası kullanıyoruz birde emiyor
Ozlem2904 Aycancan demir damlası yapıyor maalesef oglumdada var fircalamama rağmen. Ön 4 dişinde sarimsi lekeler. Ama demir eksikliğinin ciddi sonuçları var zeka geriliği ve bağışıklık düşüklüğü gibi onyuzden ben takmıyorum zaten dusucekler
Kuzularinanasi Aycancan ilactandir ozmn.anne sutu curutmez.ama yedigi ictigi diste kalirsa curuk olur.ek gida aliyordur cunku.ondan da olur.fircalayin bundan sonra bence ilerlemesin daha cok