EypMom Bizimki benim tarafım babannesine benzetiyor eşimin tarafı eşime 🤭 bana benzeten çok nadir 1 2 kişi 😮💨 sizlerinki kime benziyor 🤩
Gizmokzilla EypMom ben resmen kendi bebekliğimi doğurdum. Bazen anneme soruyorum sen mi beni daha güzel doğurdun yoksa ben mi diye ahahahahahajaıaıa
EypMom Gunesnil_23 bana diyolarki eşine çok bakmışsın 😅😅😅 gerçekten öylemi bilmiyorum kime çok bakarsan ona mı benzer
dilaradamla04 EypMom evet bende aynaya çok baktim galiba benim kopyam kızım herkes kopyanın dogurmuşsun dior 🥰😄
EypMom Gizmokzilla aynj dert bende de var minyonuz ağzı burnu küçük herkes kız mı diye soruyor halbuki hamileyken erkek olduğunu biliyolardı
Mrvvee Gizmokzilla ay benim kızımı da herkes erkek sanıyo aynı babası tepeden tırnağa 😂 psikoloijm bozuldu sürekli pembe giydiyorum toka takmadan çıkmıyoruz dışarıya😂😂
Gizmokzilla Alpmomy siz takılıyor musunuz peki 😅 ben takılmıyorum ama eşim neden herkes oğlumu kız sanıyor neresi kıza benziyor çocuğumun diyo 😅😅
ezgikrby EypMom aynı babası 😂 @pinkooo_02 benim de sizin gibi gözler saçlar burun aynı ben 😂 ama ilk bakışta herkes üstüme basa basa “AYYYYNI BABAAAAAA” der ayrıntılara dikkat etmezler ahshhs