Hazalkaann Sadece mamayla beslendi hiç meme almadı kaç öğün veriyorsunuz yada günde kaç defa mama kaç öğün vermeliyim sizce yardım 🙏
BetulDefnee Hazalkaann mama paketlerinde günde 4 5 defa 180 ile 230 cc arası diyor galiba, biz meme mama birlikte gidiyoruz ve bebeğim tek seferde 120 150 cc anca içebiliyor o yüzden bizde bh sayılar tutmuyor
prensannesi_2 Hazalkaann sabah 7 de mama veriyorum 11 de kahvaltı veriyorum 2 gibi çorba veriyorum 5 gibi yoğurt veriyorum 6 da mama veriyorum bide 8 de yarım mama veriyorum yatırıyorum
misra1204 Hazalkaann 3-4 saati buluyor daha erken verince içmiyor 120-180 arası değişiyor. Gece en son 00.30 da veriyorum sabaha kadar vermiyorum sabah 200-210 içiyor bazen ilk öğününde.
Smootie misra1204 j eymenin_annesi34 bence activia da sıkıntı var cünkü bende denedim iki kez activia ile tutmuyor dökmeseydin ocakta kaynat onu cok güzel lor oluyor. Normal mayalık yogurtla yaptım taş gibi tuttu
Hazalkaann prensannesi_2 emziriyor musunuz peki ben önce mama sonra ek gıda veriyorum ardında hani süt içmedi yaa mama daha önemli diye hala öyle yapmaya çalışıyorum