aybikreis Ne yapmak lazım görebilmek için. Dün oğluma genel kontrol yaptırdım, kan verdik. Sonucu başka doktora değerlendirteceğim. Ama tahlil görünmüyor
asrinhatasi aybikreis bazen hastaneler düşürmüyor sisteme. Geçen sene özelde yaptırdığımız bir tahlil hala yok enabızda. Hatta o hastanedeki tedavi işe yaramayıp ertesi gün başka hastaneye gittik. Diğer tahlillere bakamadı doktor tekrar kan almak zorunda kalmışlardı 5 aylık bebekten.😞
Dmt-01 aybikreis çocuklarım bölümünden bakıyorsunuz dimi on rağmen mi görünmüyor?Devlet hastanesi dışında hastaneyse geç düşebiliyor ya da hiç düşmeyebiliyor.Hastanenin sitesine girip bakmaya çalışın bide
aybikreis Dmt-01 Çocukların hesabından tabiki benimkinde benim tahlilim var. Devlet hastanesinde yaptırdım bu arada. Kendi sitesini bulamadım TC ile bak diye çıkıyor ama girmiyor sayfalara
Dmt-01 aybikreis Devlet hastanesinde genelde hemen düşer ama nezaman verdiniz tahlili belki hemen çıkmayan sonuçsa
aybikreis Dmt-01 Çıkmıştır artık ya normal tam kan sayımı bakıldı 2 3 saatte çıkıyor. Bekleyeceğim biraz daha geç düşecek heralde