SSYSmyye Kızlar bebeğim 6 aylık ve çok öksürüyor üşüttü sanırım onca çabama rağmen.. nasıl geçer bu ya doktor calpolden başka ilaç vermiyor. Boğazı tahriş olacak gibi öksürüyor hırıltılı şekilde. Burnunu açıyorum serum fizyolojikle ama hırıltı geçmiyor
Bebegimucizem SSYSmyye nasıl antibiyotik vermemiş ki belli ki akciğer enfeksiyonu ciğerlerine kadar inmiş
HKyhn SSYSmyye https://instagram.com/derde_deva0?igshid=3tpk30v4m8xq bu sayfadan öksürük kremi alabilirsiniz. Kullananlar çok memnun. Hemde doğal. Allah’ın izniyle kısa sürede şifa olur
Omerligunler Bebegimucizem her öksürükte ciğere inecek diye bisey yok dr dinlemiş heralde ciğerlerini bu kadar emin konuşmayın
SSYSmyye HKyhn beni emmiyo ki benden geçmez ona ıhlamur veriyorum zorla ama diğerlerini denemedim deniyim teşekkürler
Bebegimucizem SSYSmyye başka bi doktora daha götürün öksürük doğal yollarla bebeklerde çözülecek bişey değil, ilerlerse kronikleşebilir🤕 çok geçmiş olsun
Yclll SSYSmyye canım bizimkide aynı doktor antibiyotik yazdı seninkine nasıl vermemiş anlamadım 4 aylık bi de oğlum
S_D Yclll 4 aylık bebek için antibiyotik mi yazdı? Çoğu doktor küçük bebeklere ilaç dahi yazmaz. Neyi var bebeğinizin geçmiş olsun
S_D SSYSmyye başka bir doktorada götürün bence. Öksürük hırıltılı ise ve ilerlerse bronşite çevirebilir.
Omerligunler SSYSmyye dr a goturduyseniz endişelenmeyin yazılanları okudumda hemen herkes saolsun panikletmis daha çok antipiyotiklik bir durum olsa idi dr verirdi ciğerleri temizdir bebekler de öksürük hemen geçmiyor 5 aylık benim ki de öksürük hırıltı burun akmasi vardı sekrol ve calpol verdi sadece burnunu temizle dedi
Bebegimucizem Omerligunler öksürük demiş calpol ne alaka öksürük olunca ağrı mı oluyor onun yerine öksürük şurubu verseymiş yani kusura bakma da ben bu doktoru sorgularım