As01 Burun temizleme dışında ne yapabiliriz kızlar temizlerken de çok ağlıyorlar tekrar doluyor 2 ay 25 günlüğüz
Masal-karen As01 hemenndoktora götür benimde.2.ayljk cigerleere indi alerjik brksiolit olmuş hava yiyir antibiyotik ixiyor çok.korkiuorum
As01 Dilararden Şırınga ile serum fizyolojik sıkıyorum otri bebe ile çekiyorum bugün dr götürdüm sık sık temizle dedi
Masal-karen Masal-karen bende apiratorle çekiyordum ağzımla sik sik fizyolojik sıkıp …ama zararrli dediler g u nde 3 kez şırınga ile burun yıkama.yapjyorum suan
Dilararden As01 serum fizyolojik çok zararlı. Burun spreyleri var bebekler için stemiar alabilirsiniz onunla nemlendirip, otribebe ile temizleyin. Serum fizyolojik mecbur kalınmadığı sürece kullanılmamalı. Her gün kullanın spreyi artık kış geldi kurur burnu 🙏🏻
As01 Dilararden Aaa bilmiyprdum de da bugün serum fizyolojik kullan dedi ama ne zararı var acaba yarın alırım
Masal-karen As01 ama yikamadan 2 saat sonra yine asiri birikiyor burnunda ve tıkanıyor mecbur cekiyirum yoksa.cikmiyor