pprensesannesii Elele 2. Wellgro kızlar bunları kullanan yada bir bilgisi olan varmı ikisi arasında kararsız kaldım helppp 😂😍
beyzacmvrc pprensesannesii kremi çok hos ama çabuk kirlenir 😂 Elele park yatak ve bebek arabası kullanıyoruz ikisinden de çok memnunuz eminim buda güzeldir
pprensesannesii beyzacmvrc birinci daha uygun fiyatlı eğer onu alırsam ayak desteğide alıcam ayrıyetten ikinci çok hoş evet ama ayakları tahta ya ne biliym kullanışlımıdır acaba
yasomia pprensesannesii Valla ben de ahşap olanı alfım şuan hazrlanıyor diyor kargoya verilcek tipi çok hoş, silinebilir kumaşmış. İnşallah çok da ağır değildir 🥲
pprensesannesii yasomia ne zaman elinize ulaşır acaba size gelmesini beklesem bakalm memnun kalıcakmısınız
Betulsark Bende Maxi cosi moa 8-1 kullanıyorum ikincisine benziyor bizim ayakları ama metalden com memnunum üstünde yük bindikcede sağlamlaşıyor
yasomia pprensesannesii kargoya verilmiş, kurunca yazacağım bebeğim daha ufak sonrası için aldım ama, incelerim baya en azından benim gözümle yorumumu yazarım😘
pprensesannesii beyzacmvrc ya aslında uygun fiyatlarından alayım dedim ama ne ayak desteği var ne tepsisi falan var bilemedim ben de bunlardan birini alayım dedim