benbiranneyim123 Bebişleriniz ne zaman emeklemeye başladı kizlar ne zaman süründü tam olarak kaç aylıkken?
2pati2baby benbiranneyim123 her bebek bir değil ama bazıları emekleyip, sürünmüyor direkt yürüyorlar büyük oğlum mesela direkt yürüdü ama küçük oğlum 5 aylıktı emeklemeye başladı 🥰 şimdi oda adım atmaktan korkuyor. Tutup kalkıyor ama adım atmak istemiyor
benbiranneyim123 2pati2baby maşAllah erken sürünmüş bizimki 6. Ayına girecek daha yeni dönmeyi öğrendi 😊😍
benbiranneyim123 Mercece12 kendi etrafındami dönüyordu yoksa peşinizden gelebiliyormuydu bizimki yeni dönmeyi öğrendi kendi etrafında yerini degistirebiliyor
2pati2baby benbiranneyim123 gün içinde dönmesini destekleyin 🥰 oda başlar pıtı pıtı emeklemeye o zaman 🤗🧿
Mercece12 benbiranneyim123 peşimden geliyordu 🥰 benim oğlum biraz fazla erken başladı ama etrafımda arkadaşlarımınkiler 6 aylıkken dönüyor sadece emekleme yok
Dilararden Ayda sürünmeye başladı 6. Ayda ayağa kalkıp tutunmaya 7. Ayda tutunup adım atmaya başladı ve emekledi biraz ters gitti de 😀
Minikkualam benbiranneyim123 Ne zaman sürünmeye başladı hatırlamıyorum ama 8 ay 16 günlük 3 gündür emekliyor 😇
26120 4,5 aylıkken süründü sonrasında emekledi şu anda 8 aylık olacak tutunup kalkıyor adım atıyor sıralamaya başladı