Karmom Tavsiyeleriniz için teşekkürler anneler, alıp almamakta kararsızdım ama sadece ilaç değil birçok yöntemi varmış o yüzden alacağım sağolun🙏
marisback Karmom bronşit vs gibi durumlarda doktor ventolin gibi ilaçlar veriyor onu hazırlayıp kullanıyorsun onun haricinde burun tıkanıklığı geniz akıntısı vs olduğunda su veya serum fizyolojikle soğuk buhar verip rahatlatabiliyorsun
Benvekizim nidan34 bilip bilmeden konusuyosun postuma girip bakmissin ama ayrıntıyı kacirmissin .bayan benim postuma öyle yazdigi için bende aynısını ona yaptım nasıl oluyomus anlasin
Karmom Benvekizim idrak edemeyen sensin maalesef burda kimse senin gibi tahmin istemiyor somut bir tecrübe konuşuyor o yüzden fark var. Neyse Türkçe bile yazmayı beceremeyen biriyle muhattap olmayacağım zaten çocuğunuz için geçmiş olsun dilerim, iyi günler.
Benvekizim Karmom evet doğru bugün aldık teshisimizi asla bilemeyeceginiz bı hastalık keşke atlayip yazmasaydin bakip gecseydin sende bunu idrak etseydin keşke ..
Benvekizim Karmom tahmin mi istemisim sence komedi filmi gibisin ama benim gülesim yok .Git kinini tanıdığın birine kus ne derdin varsa burda ona buna sarma hoşuna gitmeyen postlarada yazma kavgacı tayfa seni
Karmom Benvekizim çocuğundan yana canı sıkkın bir anneyi üzmek istemiyorum daha fazla şansını zorlama hadi uğurlar olsun