papatyakokulum_ Kızlar yarın akşam misafirim var toplam 4 kişi olcaz çayın yanına pratik tarif önerebilir misiniz
Kerem_k1 papatyakokulum_ tam tarif hatırlamıyprum ama internete üç malzemeli kurabiye yazınca çıkar. Bir paket puding , bir bardak yağ ve aldığı kadar un. Bu şekilde hep yaparım. Üstüne bazen fındık ceviz koyarım yada içine. Çok basit bir tarif ve en fazla 20 dk da pişiyor. Puding karışımı kullanmak istemezseniz pudra şekeri kullanabilirsiniz.
pasaklisinkukuli papatyakokulum_ kız irmik helvası sıcak olacak içine koycan servis ederken domdurma eriyor biraz cok güzel oluyorr
papatyakokulum_ Sare_Baby dün aksamda misafirim vardı kisiri ve keki dün akdam yaptım eşime her akşam aynı şeyi yedirmiyim 😀 ama diğerleri güzel fikir olabilir teşekkür ederim 🌸
papatyakokulum_ pasaklisinkukuli AA ben yanına koyiyorum yazın içine hiç koymadım kız denerim bı bakiyim
Dilararden İnternetten bakabilirsiniz çok lezzetli ve pratik oluyor tava lokumu ve dızmana. Yanına da mis gibi havuç tarator ya da mor lahana salatası üzerine ceviz madem kısır istemiyorsunuz :) Tatlı olarak da krem karamel yapabilirsiniz basit bir tarif.
papatyakokulum_ Dilararden ayy çok teşekkür ederim olabilir bı tariflere bakiyim hem değişiklik olur 🙂
papatyakokulum_ Kerem_k1 evet o tarifi biliyorum hatta geçen akşam misafirim geldiğinde pudra sekeriyle yaptım gerçekten çok guxel oldu ama pudinglede denerim
Kerem_k1 papatyakokulum_ az önce bahsettiğim kurabiye, yanına bi kısır/makarna salatası gibi birşey yapabilirsiniz. Tatlı olarakta şekerpare/ kemal paşa gibi basit bi tatlı şeçebilirsiniz