PeekaBoo_ sema1010 bizimki kendi bıraktı 3 aya kadar kullandık sonra baktım geceleri kendi açıyor yüzünü kapatmasın diye bıraktım
Egenin_pamugu sema1010 hiç kundak yapmadım karşıyım sevmiyor da alışmadığı için yan yattığı için bir kolunu kundağa sarıyorum burnunu kapatmasın diye veya serbest kundak yapıyorum gece 2 aylık
Minel-inannesi sema1010 kizim 2ayi gecince biraktik. Muslinle yarim kundak yapiyodum en baştan beri. Kendi kollarini kurtarabiliyodu, sonradan dolanmaya baslayinca uyku tulumuna gecirdim.
PeekaBoo_ sema1010 ben önce uyurken kundakladım uyuyunca açtım evet bir süre kendini uyandırdı ama sonra alıştı o şekilde deneyebilirsiniz
sema1010 Kokoshbaby Sizin bebeğiniz nasıl duruyor ki kundakla rahat sonuçta 1 yaşında dönmüyor mu hiç uyurken
Fridasrose sema1010 bir arkadaşım hep kundak yaptığı için 1 yaşındaki kızı elleri sarılmadan uyumuyordu. O da alışkanlık yapıyor sanırım
Nazendehanim sema1010 4. Aya girince hala kundak istiyordu korkuyordum gevşek bağlamaya başladım sonra atak başladı zaten emerek uyumaya geçti kundak falan kalmadı 😂