AlynaKrm Hanımlar bu yemek lekeleri bebek deterjanıyla çıkmıyor duru kullanıyorum önerdiğiniz güzel bebekler için leke çıkarıcı var mı
Mor_menekse AlynaKrm cif leke uzmanı kullanıyorum çok memnunum sıkıp makineye atıyorum zor bi lekeyse biraz bekletip atıyorum çıkıyor
Kokoshbaby AlynaKrm Özden özdenin leke spreyi kessınlıkle yada obir naturel instagram sayfası leke spreyı müq ✨✨✨
Catlakbiranne AlynaKrm My rabbit Muhteşem bir leke çıkarıcı Kaynar suya bir ölçek atıyorum lekeler hiç kalmıyor
aslanmom_ Valla kızlar eski usül yapıyorum ben leke olunca bekletmeden kaynar su ve kalıp sabunla çiteleyin tek çözüm bu yoksa hiçbirşey çıkarmıyor
Dilararden Elit diye bir markanın doğal içerikli çamaşır suyu tozu var. Bir gece içinde lekeli kıyafetleri bekletiyorsunuz ertesi gün makineye atıyorsunuz hiç bir şey kalmıyor. Bebekler için kullanılıyor, ek gıdadan beri kurtarıcım
Dilararden memo hayır soldurmuyor. Bildiğiniz çamaşır suyu gibi değil renkliler ve beyazlarda da kullanabilirsiniz
2koalalihayat AlynaKrm The Elite Home Doğal ve Vegan Sertifikalı Leke Çıkarıcı Çamaşır Suyu Tozu 1 Kg*2 https://www.hepsiburada.com/the-elite-home-doal-ve-vegan-sertifikali-leke-ikarici-amair-suyu-tozu-1-kg2-p-HBCV00003OQFM2?magaza=The+Elite+Home&url_src=ios-product-detail Şunu kullanıyorum çok iyi
569767 AlynaKrm elite home leke çıkarıcı süper ötesi dogal hemde önceki lekelerde bile etkili ben çok memnunum
memo Dilararden her yerde yok dimi. Nereden bulabilirim. Boykot marka almıyorum bebeğimin çamaşırları lekeleri çıkmıyor. Yoksa ariel üstesinden geliyordu
Dilararden memo marketlerde bulamazsınız, Trendyol Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde var. Ebebeğin kendi markasının da var aynı şekilde baby me çamaşır suyu tozu diye eğer internetten almak istemiyorsanız ebebek mağazasından onu da alabilirsiniz ama onun stoğu hemen bitiyor
Nazendehanim AlynaKrm trendyoldan sonett diye toz bir deterjan aldım. Kaynar suya sokup camasirlari ssabaha kadar bekletiyorum . Ertesi gün 40 derecede yıkıyorum çoğunlukla çıkıyor çıkmayan da 2.-3. yıkamada çıkıyor. Pekmez lekesini çıkardı mesela
Umutveannesi AlynaKrm ebebeğin leke çıkarıcısı sıvı olan baby me tavsiye ederim. Lekenin üstüne sıkıyorum bir saat bekletip çitiliyorum zaten direk köpürüyor sonra kirli sepetine atıyorum artık kıyafetler ne zaman yıkanırsa o zaman yıkıyorum. Daha hiç çıkmayan leke olmadı. Hatta eskiden olan lekeleri de çıkardı
eez AlynaKrm kosla leke çıkarıcısı kullanıyorum bende post açmıştım bununla alakalı geçmiş lekeler bile çıkıyor yalnız 2 kere durulama yapıyorum