Filz Arkadaşlar konut kredisi başvurusu yaptık genle merkeze düşmüş başvuru bu ne demek böyle olunca onaylanma ihtimali var mı
uygararas123 Filz Filz hangi bankadan şuan faiz oranları çok yüksek bizde elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz
Filz Serife3304 hangi banka dan ve kaç oranla çektiniz acaba Amin lütfen dua edin stres beni mahvetti 😔
Aysegul___ Serife3304 ne kadar ve hangi bankadan çektiniz acaba , annemlerde almak istiyor ama 200 bin eksikleri var
Filz Serife3304 darısı bize .Ve isteyen herkese sizde güle güle kullanın evinizi inşallah. Müminin mümine yaptığı dua makbuldür benim için de dua edin rica ederim
Serife3304 Filz amin inşallah darısı isteyen herkese olsun kiracılık çok zor her zaman ediyorum size de ederim tabi
uygararas123 Filz devlet ilk ev sahibi olacaklara vericez 1.20 faiz oranı diyo ama ne kadar doğru bilmiyorum bi Ümit belki
Serife3304 Aysegul___ Türkiye finanstan çektik 1100 lira ama ağustos ayında çektik şu an verirler mi bilmiyorum
Filz Serife3304 ya sizi de rahatsız ediyorum bizim daha bi haber yok bi sıkıntı çıkar mı eksper geldi gitti ama hala haber yok