Elisaseleda Kızlar herkese iyi geceler 20 harizan da doğum yaptım 40 ım bittikten 2 3 gün sonra falan taktrdm ama hala düzene binmedi sık sık kanamam oluyor neden acaba özellikte ilişkiden sonra bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı
ubrat Elisaseleda kontrole gittiniz mi bencr gidin kaymış falan olabilir aynı sorunları yaşıyorum 1 senedir duruyor yerinde ama yinede lekelenmem oluyor
hnnl Elisaseleda canım 3 aylık bebeğim doğumdan sonra hiç ilişkiye girmedim eaşim yok lohusayken gitti şuan 3 haftaya yakın oldu sprail taktırdım benimde 3 haftaya yakın kan geldi başta çok sonra az az ebe ilk 6 ay düzen e binene kadar vücut alışana kadar olurmus
gmzshn Bakır spiral yapıyor böyle şeyler bende olmadı ama arkadaşımda böyle olmuştu 1 sene zor dayandı geri çıkarttırdı. Adet kanamanda fazla olabilir. Bekle biraz bakalım veya doktoruna sor
gmzshn Doğum yapalı baya olmuş pardon spiral yaramamış sana demek ki ara ara kanaman varsa bende sadece adet kanamamı arttırdı arkadaşımda ara ara kanamalar yaptı
Elisaseleda hnnl hmm ya i bekliym o zaman eşim de tutturmuş çıkarttır bende beklemek istiyorum biraz daha ama sıkıldım sürekli kanama olmasından
Elisaseleda hnnl iyi tabi de güzel şeyler duymadım pek bebiş elinde spralle ölü doğmuş falan ne bilym napcağmı şaşrdm