Aycl08 1 yaşına girecek olan bebeğim gündüz daha sık uyuyup gece ise ayakta aktif olup sabaha karşı uyumaya başladı buna nasıl çare bulabilirim annelerim yardım ( gündüz uyutma diyenlere bu seferde huzursuz olup uyumak istiyor nababilirim )
BelaCivciv Aycl08 Gündüz uzun süre uyumasına izin vermeyin. Ne kadar uyuyor ki sabaha kadar ayakta duruyor? Zor olur sizin için
Aycl08 simsimum karışık durumumuz hasta burnu tıkalı öksürük vs var o yüzden düzen oturtamadım uyuyor uyanıp emip geri uyuyor gündüzleri hep uyandırırsam huzursuz oluyor
Aycl08 BelaCivciv gündüz zaten 2 de kalkıyor ara ara uyanmaları var tabi sonra 4 civarı uyuyor birde akşam üzeri uyuyor 22.00 civarı kalkıp bir daha 6 da uyuyor
ssunacicek Aycl08 yinede uyutma bence benmkide aksam 7 bucugu zor ediyo oyalyorum aglyo falan am a7 bucukta uyyo alıltı artık gündüz öğle uyksuuna biraz gec yatırın 4 5 gibi uyansın sonra zaten en gec 8de uyku istiyolar
Ada000 Gece uyandığında konuşmayın bir süre bekleyin uykusuna devam etmesi bilmiyodur bebeğiniz gece gündüz ayrımını düzelir nasıl uyuyor ama benim kızım o şekilde arrtk geceleri🙂