arttevhide Arkadaşlar üç aylık bebeğim var. Uyku düzeni şimdiye kadar gayet iyiydi. Son bir haftadır gece uykusuna geçtiğimizde yarım saatte-saatte bir uyanmaya başladı. Sürekli mememde durmak istiyor bende oturarak emzirip yerine koyna taraftarıyım. Yanımda alışsın istemiyorum. Gece boyu memede kalma isteği başladı 3 ay 1 günlük şuan. Atak haftası desem hesaplamaya göre bugün son günümüz. Ama düzelecek gibi durmuyor bence
BENOYLEUYGUNGORDUMM arttevhide şahsen ben atak haftasına falan inanmıyorum ya 3. Çocuğum kızım 4 aylık canı ne zaman uyumak isterse o zaman uyutuyorum kendi uyku düzenini kendi belirledi bile ilk 2 ay geceleri hiç uyumadı bende kendimi hiç kasmadım birlikte uyuduk birlikte uyandık 10 dk bile olsa tabi dönem dönem değişebilir şuanda da yanımda uyuyo mis gibi bebek kokusuyla uyuyorum çünkü biliyorum bu günleri çok özlicem. Sende bebeğin gaz vs bi sıkıntısının olmadığını biliyorsan kendini kasma uyumuyorsa uyumasın ninniler söyle sohbet et onunla ne bilim ben öyle yaptım. bebeğim bana değil ben ona ayak uydurdum çözümü de böyle buldum:)
ugurbocegi03 arttevhide ayyy hiç sorma bende o konudan muzdaripim 3 ay 9 günlük bebeğim var uyku düzeni gayet güzeldi ama şu iki gündür hiç uyumuyor ağlıyor sürekli neden bilmiyorum 🥺
arttevhide Banyo yaptırıp denedim dün gene aynı. Mesela bugün beşten sonra uyutmadım bilerek sekiz buçukt gece uykusuna geçtik dokuzda uyandı emzirip koydum yerine 10 dakika sonra gene uyandı şimdi gene emiyor
Muallaaa BENOYLEUYGUNGORDUMM bnm bebeğim 8 aylık o da bnle uyumak istiyor çoğu zaman beraber uyuyrz miss gibi aynen ama bazen yorgun uyanıyorum yanımda olduğu için 3 kişi oluyoruz rahat uyuyamıyorum onu napacagiz. Anne yani beşik var biraz alçak onda dahi uyumuyir
arttevhide BENOYLEUYGUNGORDUMM Mesele yanımda uyumasından çok yarım saatte bir kalkıp meme istemesi mememden çekmemle birlikte uyanması elbette bende aşığım onunla uyumaya ama kalkıp emzirmekten bel ağrım arttı canı sağolsun fakat bilmek istedim acaba geçici bir dönem mi diye
BENOYLEUYGUNGORDUMM Muallaaa bizim de beşiğimiz var ben uyurken babası bazen beşiğine koyuyor onu bebeğime gece babası baktığı için duymuyorum bile sabah bi uyanıyorum bebek yok beşiğinde uyuyo mışıl mışıl uyudu😃
123ege Benim bebeğim 3 ay 20 günlük bir haftayı geçeli aynı durum bende de var normalde gece güzel uyuyan çocuğum uyanıyor, gündüz uykuları kısaldı devamlı bir huzursuz ağlıyor 🥹 atak haftası olabilir mi bende bilemedim.
BENOYLEUYGUNGORDUMM arttevhide karnı mı doymuyo acaba yada alışkanlık mı yaptı belki de kuzum temas bağımlısı onu ancak sen bilebilirsin. Seni çok iyi anlıyorum bel fıtığım var benim de bazen öyle oluyo ki ağlıyorum kas gevşetici kullanıyorum sürekli. Sen emzirirken beline yastıklar doldur senin sağlığın her ikiniz içinde çok önemli🫠onun dışında da tecrübeme dayanarak söylüyorum geçiyor vallahi sürekli değişiyo bebeklerin huyları
arttevhide BENOYLEUYGUNGORDUMM Yok yok doyuyor çok şükür o konuda sıkıntı yok gündüz gayet güzel uyuyor düzenli azar azar. Uyuyor beşiğine koyuyordum gözleri açık olsa bile uyurdu kendi. Alıştırmadımda hiç yanıma koymazdım gündüz bile uyanıkken sarılır ederdim ama gece yerine koyardım zaten anne yanı beşiğimiz
eda-14 ugurbocegi03 uyku gerilemesiii. Yeni Bir beceri öğrendi ve heyecandan uyumuyor tabiri caizse 🌷
eda-14 ugurbocegi03 evett. İlk kızımdan tecrübeliyim şuan 4 aylık kardeşi başını dik tutmayı öğrendi ve uyuması inan bana imkansız ve kendi kendine uyumayı da öğrenmiş Bir bebekti 2 saattir ayağımda sallamaya çalışıyorum uyur belki diye