PeekaBoo_ Alfabeta aldırmadım ama yakılıyor acısız bir işlem çok yoğun değilse yakarlar canım ama yogunsa ve enfekte olmuşsa önce krem ve antibiyotik tedavisi uygulanır
lina09 Alfabeta et beni tarzında mı oluyor yanı böyle ele gelen uzayan et parçası bende var doktora gitmiştim yağ bezesi dedi 4 tane var korkuyorum
Zeys3 Alfabeta benim değil ama bi arkadaşımda olmuştu ve ersağın propolis damlası var ondan sürdü ve çok kısa süre içinde geçti bi araştırın derim
Alfabeta PeekaBoo_ bugün gittim doktor doğumhanede işlem odasında uyuşturup alıcam sonra yürüyerek gidebilrsin evin günlük yaşantına etki etmez dedi. Tabii aldıgını patolojiye gönderecek biraz korkuyorum
PeekaBoo_ Alfabeta korkulacak bir şey yok, prosedür gereği vücuttan alınan her parça biyopsiye yollanır incelensin diye endişe etmeyin çok küçük bir işlem, doktorun da dediği gibi günlük hayatınıza etki etmez
Alfabeta lina09 benim popoma yakın bir bölgede, kasığımda var vajina girişinde var üç tane. Gittin mi sen doktoraa
lina09 Alfabeta ben doğum sonrası gittim alttan muayene oldum o sıra doktora söyledim baktı yağ bezesi dedi
ozgepa Bende siğil sanıp cildiyeye gittim 14 günde bir soğuk spreyle yaktırmaya sonra başka dr a göründüm kıl kökü iltihabı dedi bactroban ve antibiyotik verdi geçti ve 27 haftalık hamileydim o zamanlar
Oynakbalina Ben de de vardi ama vajinamin içinde üstünde falan değil biri popoma yakın biride bacaga yakındı verrutol kullandim düştü ama simdi bi tane yine çıktı sanırım. Sonucunuzu burayada yazar mısınız geçmiş olsun 🌸
Alfabeta Oynakbalina tesekkür ederim yazarım benimki bitane vajina girişine yakın diğeride popop ve kasık bölümünde inşallah kötü bişey cıkmaz ya tedirginim