Ayse12345678 Bebeği sünnet olan iğleşen anneler süreç nasıldı nasıl tam olarak iğleşti acaba bizim iki hafta oldu dikişler yeni düştü 4 güne iğleşiyor diyorlar ama
cemilefe Ayse12345678 bebeginizin sünneti hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile damatliginida görürsünüz benim oğlumda 3 .ayında sünnet olmuştu dikislerin tamamen düşmesi nerdeyse 1 ayı buldu ama bı hafta içinde toparladı.
Slmrkn Ayse12345678 5.qydq yaptrdim operasyondan sonra biraz huyszlandi sonrası rutin düzenimiz devam ettik tam olarak dikişler 20.gunde bitmişti hayrli olsun Rabbım Damat olduğu günleri de gösterir inşallah
Mdorukkk Ayse12345678 iki dikişi vardı birisi hemen düştü birisi geç düştü görünürde bir sorun yoksa şişlik morarma kanama vs düşer canım korkma
hilalvrc Ayse12345678 gene 1 ayı buluyor tamamen toparlanması ama tabi çocuklar çabuk unutuyorlar 1 2 haftaya koşuyordu bnm oğlum
Ayse12345678 Slmrkn bizde 5 aylık yaptırdık ben şok zorlandım sürekli başında durdum dönüyordu pipisşnşn üstüne bişey olur felan diye izin vermedim hiç şimdi 2 hafta olacak dikişler düştü kabuklanmasın bekliyoruz kremleri felan ne zaman sürmeyi bıraktınız
cemilefe Ayse12345678 kabuklanma falan olmadı ilk bı hafta antibiyotik krem verdi onu sürdüm sonra kantaron yağı her gün iki üç defa sürdüm.Birde deriyi hafif geriye doğru ittirip orayı temizledik yavaşça yapışma olmasın diye yaptık
YatinZibarinEw Ayse12345678 hangi hastanede yaptirdiniz hangi bolume goturdunuz sunnet icin gittiginiz gun hemenmi yapildi kan tahlili idrar tahlili istedilermi bide narkozlumu yapildi bende oglumu yaptirmayi dusunuyorum
Slmrkn Ayse12345678 bir hafta surduk kremi sonrası kantoron yagi döktüm her altını açtığımda yapısmamasu için hemen hemen hergun de banyo yotrrdim
Slmrkn Ayse12345678 dediğim gibi öğlen sünnet oldu akşamına rutin düzenimize geri döndük bardak falanda koymadı doktor iki üç güne kabuklandi
Ayse12345678 YatinZibarinEw İstanbul’da özel bi klinik de yaptırdık canım hemen pipinin durumuna baktı yapılabilir mi sünnet diye herhangi bı döküntü yok dedi alalım dedi hemen yaptırdık lokal anestezi ile oldu uyanık tı ben izledim yaparken doktor babası ilgilendi bende konuştum 15 dk sürdü zaten tahlil felan yapılmadı
Mdorukkk Ayse12345678 klemple kesildi ama o an çıkarttılar hemen iki tane dikiş attılar çok güzel oflu