ilkaay0 Kızlar 6,30 aylık oğlum var. İlk adetimi geçen ay oldum. 1 hafta sürdü. Bu ay adetim bir hafta gecikti. Sizce normal normal mi? Bu ay korunmadık hafiften bir korku sardı 🫢🤣 Siz ilk adeti gördükten sonra düzenli oldunuz mu? Korkumdan test yapmadım ne olur yardım edin😁
Umutveannesi ilkaay0 hamilelikten önce günü güne olurdum hiç şaşmazdı, 19,5 ay oldu doğum yapalı 5-7 gün gecikiyor genelde. Bu arada 6.30 ay olayına çok güldüm 6,5 deseniz daha iyi olurdu 😂 bi test yapmadan ya da kan vermeden bilemezsiniz
uygararas123 ilkaay0 bu ay galiba kimse korunmamış vatana millete hayırlı olsun benim ilk testim negatif çıktı ikinciyi yapmaya korkuyorum😂
Nurxxx Kız biz nesine yardim edelim korunmamıșsın adet de gecikmiş hayırlı olsun demekten başka bisey düşmez bize artık
ilkaay0 Nurxxx daha ilk kez adet oldum ya Belki düzensizlik olabilir diye düşünüyorum acaba aramızda doğum sonrası adeti düzensiz olanlar var mo
ilkaay0 Umutveannesi kız çocuk ayağımda uyuyor çok yoruldum klavyenin hoparlörüne konuşuyorum o yazıyor hahahah 6,5 deyince öyle yazmış hiç dikkat etmemişim 😂😂🤣
ilkaay0 uygararas123 ayy kaç gün gecikmişti darısı bana ya. Bi negatifi göreyim valla kocadan uzak duracam 😀😄
Bett1 ilkaay0 hamilelikten sonra da düzenli regli oldum 1 günlük gecikme ya da önce olma durumları dışında. Koeunmamissiniz da ne diyelim bile bile lades 😂
Sevdimbaknehalegeldim ilkaay0 valla bıktım cahil cahil sorularınızdan Allah akil dağıtırken sen napiyodun hem korunmuyon hende korkuyom falan Allah aşkına ne halt yerseniz yiyin de post açıp cildirtmayin insanları
Sevdimbaknehalegeldim Katun valla sinir oluyorum böylelerine korunmadan sevişirken iyi hamile kalınca ah vaahh korunmayinca hamile kalacağını bilmeyen ne çok cahil kadin var ya acıyorum bu devirde bu kafaa 😡