Sedarelll Kızlar bebeğim 11aylık iki haftadır canımı okuyor resmen sürekli beni yanında istiyor mutfağa lavaboya bile gidemiyorum kıyametleri koparıyor sanki etini kesmişler öyle bi ağlama yani ne yapabilirim bu durumla alakalı kendi haline mi bırakayım yoksa ağladığında hemen işimi bırakıp ona mı koşayım ya kahvaltı hazırlarken bile düşünüyorum nasıl yapsam diye çok kötü bi durumdayım öyle uzun süre bile tek bırakmıyorum arkamı dönmemle kıyametleri koparması bir oluyor 😢
Vera094 Sedarelll evet o aylardan sonra hep öyle oldu bizde öyle de kaldı😂🤭 kahvaltı hazırşarken ona oyalanacak bişeyler veriyorum küçük tencere tahta kaşık vs.
TubaB Yazdıklarınıza imza atsam , çünkü biz de aynı… sürekli bağırma mızıklanma ağlama … sendrom mu diş mi kabız mı ne bilmiyoruz günler tükenerek geçiyor , ayağımda sallıyordum 2 haftadır asla yatmıyor yastığa kucağa geçtik , 11 ay 21 günlük
Sedarelll TubaB ay nasıl baş edicez bu durumla alakalı yaa napmak lazım pek bi çare bulamadım bu arada sizinkinin gece uykusu nasıl
TubaB Sedarelll ataktan önce sabaha kadar uyurdu , tabi uyutmak meseleydi hep , uyutamıyordum… şimdi geceleri uyanmaya başladı saatlerce duruyoruz ayakta… eskiden sallardım emzik tutardı hepsi bitti sadece emmek istiyor. Geceleri bir saniye göğsümü ayıramıyorum. Çok zorlanıyordum eskiden şimdi daha da zorlanıyorum 😅