G35- Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık artık memeyi az emer oldu yani günde 4 ya da 5 kez emiyor . Ben vermeye çalışıyorum; ama almıyor reddetiyor neden olabilir sizce
Zuleyham G35- benimkide 2 bucuk aylik ve aynen oyle sebebini bulamadim3 bucuk 4 ayliga kadar beklicem eger hala tam emmezse meme + mama yapicam mecburen
G35- Zuleyham Aylık kilo alımı 500 gramın altına düşerse mamaya başlarız dedi sağlık ocağındaki ebe bize de .
Zuleyham G35- ya ben ek gıdayada 4 bucuk aylikken baslamayi dusunuyorum o yuzden tabiki 4 ayliga uygun seylrr vericem ama kizim 1 bucuk ayliktan beri cok zor emiyo bazen hic emmiyo aclik krizine giriyo mahvoldum o yuzden
G35- seymaaras almıyor ağlamaya başlıyor uykudan yeni uyandığında alıyor anca o da tam anlayamıyor galiba ondan alıyor diye düşünüyorum
G35- ArEyMu ya biberonla emiyor mu bebişiniz şükür ona da . onu da denedim . Emiyor gibi yapıyor çekmiyor emmiyor yani aynı cc de duruyor süt
ArEyMu G35- sizinki hepten zormuş Allah kolaylık versin çok zor zamanlar ben 1 ayda 10 kilo vermiştim stres sıkıntıdan çok zahmetli bir oğlum var da 😊