Ilkgozagrim Saglik ocaginda vurulan varmi. Hamileyken yaptırdım iki asimi ama 3 de varmis yaptıran varmi
Busraucarer Ilkgozagrim ben de iki tanesini hamileyken vurulmuştum üçüncüyü bu cuma vuruldum,4.dozu da seneye kasım ayına verdi.Bir de beşinci dozu da var dedi.Bilmiyorum 4ve 5.dozu vurulur muyum.
Ilkgozagrim Busraucarer Sart mi acaba. Hemşire ikinci gebelikte asi olmazsin demişti 5 igneyi tamamlayinca
Cnsgzde Ilkgozagrim şart değil 2 si gebelıkte vuruluyorsun kalan 3 aşı eğer 2. Çocugum olur onda aşı vurulmak istemiyorum hepsi şimdi olsun dersen 5 doz ben şahsen 2 doz yaptırdım sadece Allah nasip ederse zaten 2 cocuk düşünüyorum
Busraucarer Ilkgozagrim bana bir şey demedi benim de sormak aklıma gelmedi şart mı diye,artık ikinci çocukta falan vurulurum yeniden bu 4ve 5i vurulmak istemiyom.Bir daha gittiğim de soruyum ama bu aşıyınn diğer dozlarını vurulmak zorunlu mu diye
deletedmom173 Ilkgozagrim canım ilk 10 yıl içinde yaptırabilirsin tekrar hamile kalırsan şart değilmiş hemen yaptırmak 10 yük içinde 5 e tamamlamak gerekiyor sadece