zk1611 Kızlar normal mi bu meme veriyorum çekince ağlıyor doymadı diyip mama veriyorum mama da versem ağlıyor gaz çıkarmaya çalışıyorum çıkarınca beş dk rahatlıyor sonra tekrar başlıyor ağlamaya uyusa uykusu kısacık sürüyor tekrar başlıyor ağlamaya hep ağlıyor susturamıyorum bana bir akıl verin ne yapmam gerek
AyBuBen zk1611 daha 11 günlüksünüz sütünüz tabiki az olabilir zamanla çok artacaktır siz yeter ki emzirmeye ekstra mutlaka her gün sağım yapın. hem tam doymadığından hem de gaz sancısından ağlıyodur malesef hiçbir bebek durduk yere ağlamaz ;( her duşta göğüslerinize sıcak su tutup masaj yapın süt artırıcı besinler/çaylar çok işe yarıyor sütünüzün en çok azaldığını hissettiğiniz zamanlarda direk çayla/besinle/yemekle bombalayın bebişe de sürekli masaj yapın
eceliko zk1611 bebeğiniz huzursuz olabilir sütünüz yetse bile kucağınızda kalmak stiyor olabilir. sakinleştirici şeyler yapabilirsiniz. ten tene temas beyaz gürültü ışık duş bebeğinize iyi gelir. gaz olacak kadar büyük olduğunu düşünmüyorum. sağım yapmayı emzirirken deneyin. bir göğsünüzde bebeğiniz diğerinde pompa. stres yapmayın bizim stresimiz bebeklere geçiyor. stres hem sütümüzü hem yavrumuzu etkiliyor. ben de aynıydım kızım babasında uyurdu ben de uyumazdı çünkü benim stresimi hissederdi. ben nasıl bakacağım sütüm yetiyor mu hep acabalarla strese girdiğim için rahat olmuyordu🥰 unutmayın biz bebeklerimiz için her zaman em iyisini yaparız ama sakin kalmalıyız
huzurluaycicek Kolik olabilir bilemiyorum, tavsiyem sutunuz varsa mama vermeyin doydugundan emin olmak isterseniz de sutunuzu sagip 30 40 ml verin, gazini da mutlaka çıkartın
zk1611 huzurluaycicek sütüm az sanırım dün yarım saat sağım yaptım iki memeden toplam 30 cc çıktı sağımdan sonrada zaten memeyi istemedi mama vermek zorunfa kaldım emzirsem saatlerce memede kalır ama ilk beş dkika emiyor sonrası öyle emzik gibi kullanıyor normalde üstünr mama içince sakinleşirdi ama artık onuda yapmıyor
sonbezbukucu sütünüz yetiyorsa mama vermeyin. ilk 40 gün yarım saat emzirip 10dk ara verip sonra bir yarım saat daha emzirirdim. bol bol su içip emzirin