EfBiCo Kızlar e bebekten baby me leke çıakrtıcı kullanıyorum ama eskisi gibi çıkartmıyor. Kendi kullandığım sabundan da atıyorum çıkartsın diye hatta 60 derecede bile yıkadım bazı lekeler çıkmıyor. Güçlü leke çıkarıcıya ihtiyacım var veya evde yaptığınız doğal etkili yöntemlerde olur.
Huma_kus34 EfBiCo lite diye yazın ben kullanıyorum ama adını cok hatırlamıyorum toz halınde ben cok memnunum ❤️
Huma_kus34 EfBiCo sıcak kaynar su olmalı camasırına görerek tozdan koy bir gece beklet sonra makınaya at yıka müg
Catlakbiranne My rabbit Mükemmel bir leke çıkarıcı Kaynar suya 1 ölçek koyuyorsunuz lekelere dair hiçbir şey kalmıyor
Catlakbiranne EfBiCo Trendyolda var Yarım saat bekletiyorum Beklemiş lekeleri de çıkarıyor onda daha uzun bekletiyorum Renklilerde de kullanılıyor ama cesaret edemedim ben Kesinlikle tavsiye ediyorum Geçen 2 paket sipariş verdim bekliyorum gelmesini stok yapılacak bir ürün Ama siz 1 tane alın zaten sonucu görünce sonra hep alacaksınız
Ebby Sodyum Perkarbonat alıyorum bi süredir 1 kglık kutu ortalama 140 TL civarında, tüm bebek kıyafetlerinde kullanabilirsiniz gönül rahatlığı ile. Trendyol ve Hepsiburada’da Akbel Kimya satıyor.
begusmom Vanish in sıvısını kullanıyorum memnunum, döküyorum lekenin üstüne makinaya atıyorum mis gibi çıkıyor