Tatlican Poly-ana Annem 9yildir kullaniyor hala yeni gibi ama cocuklu evde zor tirnak yada kalem filan batirabikirler
Deletedmom_75 Poly-ana baza değil ama annemin koltuk kenarlari deri yirtilma riski var heleki çocuklu iseniz en güzeli düz mobilya
Musmutlumom Poly-ana benim bekarken kullandığım bazanın başlığı deriydi yaklaşık on sene kullandım hiçbir sıkıntı yoktu şimdi kız kardeşim kullanıyor😂 Ama çocuklu evde sıkıntı olur diye düşünüyorum nazik davranmak gerekiyor yırtılma riski yüksek
Poly-ana Tatlican Aynen doğru söylüyorsun dikkat etmek lazım çocuklar ve köpekler giremez yazayım kapıya 😂
Poly-ana fyz81 @Musmutlumom @Tatlican @DiyetteyimYiyemem @fyz81 @Deletedmom_75 Bunu beğendim yatağı değiştirmeyi düşünüyoruz kadifeydi çok toz tutuyor düğme araları deliriyorum. Bunun yapabilirse ekru yada taba yapamazlarsa siyah rengini alcaz ama çocuk dediniz aklım karıştı bizim oğlan çok hareketli ama dikkat edersek birşey olmaz heralde demi
Tatlican Poly-ana Harektli olup esyaya zarar vermiyorsa olur .eger esyaya zarar veriyorsa ayni evin icindede olsan devamli kollayamazsin .hic olmadi yatak oda kapısını kapali tutatrsin.
Musmutlumom Poly-ana canım yatak çok güzel şık ama dediğim gibi deri kullanmak cesaret ister inşallah bir sıkıntı yaşamazsın🌸
Binnur_cam Poly-ana deri yatak kılıfı +deri baza 😡 Deri yatak başlığım iyi birşey yokta baza berbat süpürgeyi altına soktukca kenarlar soyuluo yırtılıyo
Tatlican Poly-ana Hee onu bilemiycem canm .benim kızım hic oturmazdi hareketliydi ama esyalara zarar vermeden büyüdü her cocuk baska ama seninkisi tutunmak icin yapiyor olabilir yada oyun saniyor daha okadar akl edemez