annesigurbaaan bebeğim için çok endişeleniyorum daha çok yeni anneyim bebeğim 17 günlük , her şey yolunda ama kussa korkuyorum ağlasa panik oluyorum geçecek mi sizler de böyle misiniz / böyle miydiniz
idilyaren annesigurbaaan canım oğlum 5 aylık 20 gün eşimle nöbetleşe uyuduk ve başında onu izledik bir şey olacak diye sonra geçti seni çok iyi anlıyorum ama geçecek hemde birkaç hafta sonra geçecek ♥️
Sdfky annesigurbaaan gayet normal histtikleriniz. Daha çok yenisiniz ikinizde. Amaa size tavsiyem o kadar pimpirikli olmayın. Rahat olun. Çocuk zaten kendisi belirliyor herşeyini. Siz sadece gözlemleyin ve dikkat edin gerisi haloluyor. Çok pimpirik olmak sizede çocuğada çevreyede zarar verir. Olması gereken herşeyi en iyi siz liyorsunuz zaten kendinize ve bebeğinize güvenin. 🍀🍀🍀 allah musmutlu sağlıklı günler nasip etsin
Belks5 annesigurbaaan benim kadar pimpiril var mıdır diye düşüünürken , meğer varmış 😁 Taze anne olduğun için çok normal , ama bunu yenmeye çalış , çünkü çok zorlanırsın , ben aştıysam herkes aşar bu durumu
FirdevsHaniminKiziKonusuyor annesigurbaaan bebeğim 22 günlük. İlk birkaç günden sonra ben seni nasil koruyacagim diye oturup ağladım. Hala bile endiseliyim onun icin. Bazen emzirirken o kadar abanıyor ki boğazına kaçıyor süt öksürüyor hemen gerekli müdahaleyi yapıyorum ama her defasında canımdan can gidiyor. cok normal bu duygular merak etmeyin bence kaç yaşına gelirlerse gelsinler aynı duygular kalacak bizde