Birbalannesi09 Meraba 9 aylik bebegimin kilosu 8 bucuk kiyaslamak adina sormuyorum genel olarak merak ediyorum sizin bu aylarda bebeginiz kac kiloydu 🌸
[silindi] Birbalannesi09 benimki de 10 aylık oldu, en son 9. Ay aşısında 8.300 dü. 9 kg olmamıştır diye düşünüyorum çünkü baya hareketli, bence ortalama bir kilodadır bebeğiniz de :)
Birbalannesi09 [silindi] ya anlamıyorum benim bebegim dogdugu ilk ay 1 kilo 200gr almisti ondan sonra asla 1 kiloya ulaşmadi aylik kilosu 800u bile gecmedi hatta mesela 2 haftadir hic kilo almamis neden boyle
[silindi] Birbalannesi09 bizimki de hep öyle. Lütfen takılmayın böyle şeylere. Sağlıklı olsun bundan ötesi yok, çok şükür sağlıklı evlatlarımız var. Gerisi vesvese.
Birbalannesi09 [silindi] dogru cokta zayif gorunmuyo benim icin yeterli ama dusuncesiz insanlar yokmi ahh
Petitoos Birbalannesi09 şu an 8.5 aylık ve tam 8.5 kilo, 9. aya bir değişiklik olmaz hatta inşallah zayıflamaz diyorum çok hareketli çünkü 😅
Minelinannesii34 Birbalannesi09 bizde 9 ayda 8.200 dük ki bizim doktorumuz kilo seven biri olarak zayıf vs hiç bişey demedi ☺️