Kızlar benim kızım 16 aylık olcak yakin zamanda gündüz tek uyku yapıyor 1bucukla 3 saat arası ama herhangi bir sese uyaniyor mesele yürürken parke citirdasin yada kapi acma kapatma sesi zil çalması bulasik makinesini doldurma boşaltma sesi tv bile çok az sesle izliyoruz akşamları gündüz hiç izlemiyorum ve herhangi bi is yapamıyorum süpürge temizlik vs gece olunca Bi bulasik mutfak toparla yapıyorum gündüz uykusu dahada hafif. Ama soyle degisik Bi huyu var evde çıt sesine uyanan cocuk düğünde pazarda uyuyor nasıl oluyor anlamıyorum disarda gezerken uyusun diye alıştırmaya çalışıyorum sanki bilerek uyumuyor bu seferde geçen pazara gittik elinde pogcayla uyumuş ağzında tutarken şok oldum uyutmaya çalışsam uyumaz. Dün denemek için disardaydik baya gezdik onu oyuncaklara bindirdim karnini doyurdum avmde gezelim dedim bakalım uyuyck mi uyumadı çok uykusu var ama uyumuyor. Bugünde kardesimdeydik kızımla çıktık eve gelirken markete girdim hemen 5 dkka çıktım eve gelirken uyudu kardeşimin evle benim ev 10 15 dk apartman girişi asansöre kadar merdivenli uyuyo diye bebek arabasıyla beraber çıkardım iki tekerlek üstünde cekeleye cekeleye tangur tungur sese bile uyanmadi üstünden montunu çıkardım elinde poşet vardi onu aldım yok bana mısın demedi evde olsa o poşet sesine uyanır çok değişik geliyor bana. Kaynanamin kulakları biraz zor duyar onlara gidince o kadar yüksek tv sesinde uyuyor ama komşular gelince seslerine uyaniyor. Bu çocuk niye böyle 😅 enteresan Bi kızım var Bi tek bende mi var böyle ?