mrsfly Kızlar kızımda süt alerjisi ve reflü var, 3 reflü yatağo denedim asla fayda etmiyor var mı aynı durumda olan?
motherofLeyla mrsfly süt alerjisi varsa reflü yatağı fayda etmezki. Reflü yatağı emdikden veya mama içtikden hemen sonra kusmaması için faydalı. Eğer mama kullanıyorsa doktora bi danışın süt alerjisi için mamalar var yol yakınken onlardan kullanın
endoplazmikretikulumiste mrsfly duyurduktan sonra enaz yarım saat dikey pozisyonda durması gerekir diye biliyorum
Zeynepelcin mrsfly reflu yatağı tamamen engellemez zaten yanında bir yardımcı olarak düşün daha az kurmasını engeller mesela. Zamanla geçecek birsey reflu
mrsfly motherofLeyla anne sütü ile besleniyor sadece ve ben de diyet yapıyorum. Reflüyü alerji mi yapıyor diyorsunuz?
aybknese mrsfly ben de süt ürünleri vs diyeti yapıyorum aynı şekilde reflü var alerjiden dolayı olduğunu düşünüyorum reflü yatağında yatınca da kusabiliyor bazen
motherofLeyla mrsfly yok hayır süt alerjisi varsa mama dokunuyodur diye demiştim eğer kusması felan varsa. Genelde süt alerjisi olan bebekler çok kusuyosa ve kanlı ishal felan varsa alerjik bebekler için mama öneriyorlar ama emiyorsa bilemiyorum 🥺
mrsfly aybknese benim kızımda kusmaktan cok mide sıvısı ağzına geliyor tiksinme ifadesi yapıp ağlıyor