saripapatya_ https://imgyukle.com/i/yInPVc Kızlar fotoğraflara bakar mısınız bu neyin nesi? Oğlumun dolabını yerleştiriyordum yazdan beri kullanmadığım müslini bu şekilde buldum bir anlam veremedim annem diyor şeytan işemiş derler diyor ben hayretler içerisindeyim böyle birsey ilk defa başıma geldi tertemiz yıkayıp koyduğum şey nasıl bu şekilde oluyor dokununca yağlı gibi aynı sararmış kumaş
Dmt-01 saripapatya_ Sandık lekesi derler.Bekleyince oluyo geçenlerde instagramda biride paylaşmıştı iyice yıkayıp sararan heryere güneş gelecek şekilde serince geçmiş lekesi öyle yazmıştı kadın
HasGok-001 saripapatya_ eskiden sandıklardan dantel örgü bişeyler çıkarırdı annem hepsinde ufak sarı lekeler olurdu bide tuhaf kokusu. Normal yani çoktandır duruyorsa “şeytan işemiş “ lafını da ilk kez duydum 😅
Edo_yekta12 Domuz yağı geldi aklıma büyü amaçlı bizde de olmuştu hocaya gittik öyle soylemisti böyle şeylere genelde hiç inanmayan beni 5 hocaya giderek ikna ettiler
BuzluLatte saripapatya_ bende geçen gün bazanin altında havlu çıkardım. Baktım kahverengi lekeler var. Anam bı kokladım ki koklamaz olaydım. Hocaya gittim şeytan s.çmış dedi. Tövbe yarabbim ya nasıl kafalar yaşıyorsunuz siz 😂😂😂