Tuuggccee Sdyll bende acaba doyorum bebegım için suankı durumu nasıl acaba herhangı bi belirti huzursuzluk vesaıre varmı acaba
Busra4008 Sdyll bebeğiniz kaç aylık acaba bizimki 3 aylık ve elleri parmakları ağzından hiç çıkmıyor ve giydiği kıyafetin kolları sırılsıklam oluyor
Alpsmommy__ Sdyll 7 aya giricez dişi çıkmadı ama sizinki gibi her yarım saatte bir aglayarak uyanıyor 2 haftadır perişan olduk. Diş bölgesi sert değil beyaz değil şiş değil noluyor bilmiyorum
Tuuggccee Sdyll bugun bızmde oyleydı ılk defa gece hıc uyumadı agla agla bi hal oldu smdıde burunlar tıkalı gıbı anlamadm hastamı olucak dişmi bes aylıgız oyuncklae eller agznda hep
Sdyll Busra4008 6 ay 10 günlük. Bizimki de 3 aylıkken sizinki gibi başlamıştı o aylarda başlıyormuş yavaştan zaten
Sdyll Alpsmommy__ bizimki bi kaç haftadır böyleydi ve daha dün böyle sertleşip beyazlaştı. Belki zor çıkarıyor olabilirler
tomvejerry Alpsmommy__ bizimkide öyleydi şuan 7ayligiz bebeğim çok huzursuzdu ağlayarak uyanıyordu gece saat başı kalkıyordu dişlerinde hiç belirti yoktu geçen hafta bi baktım biranda çıkmış dişleri 🥹belki sizinkide öyle olur
Dlk55blt-rdvn Alpsmommy__ dişin huzursuzluğu çok önceden başlıyor malesef , bizim aylar öncesinden başlamıştı 10 . Ayda anca çıkmıştı dişi
Tuuggccee Sdyll yanı gercektne bu diş belrtısyse vah halımıze ama yavrum kıyamam onlarada zor allah yardmcmz olsun🥹
tomvejerry Sdyll benzettim canım bence diş benim oğlumda kırmızılık beyazlık falan olmadı direk dişinin başını gördüm
Alpsmommy__ Dlk55blt-rdvn Ay aman aman o kadar olmasın gerçekten çok yoruldukk. Bizimki 3 aylıkken baya yırtıyordu kendini doktorum 3 aylıkken hissedilir ataklar ara ara gelir demişti cidden dediği gibi de oldu. Çok zor