Reyhan34 fairytaleofthestars sarımsaklı domatesli makarna tarhana çorbası patatesli fasülye yapıyorum salata
Oburiks fairytaleofthestars Sebzeli pilav Yumurtalı kabak kızartması Cacık Turşu Afiyet olsun herkese şimdiden 🌺
beyzacmvrc fairytaleofthestars annemdeyiz bugun ne var bilmiyorum ama her gittiğimiz de çok güzel sofralar kurar canım annem 😍
PnarAkca3434 Eşime kella paça bana da patatesli börek azcik da çeşmi Nigar çorbası var önceki günden ,tatlı yapmaya hiç halim yok🙂
fairytaleofthestars KbrMte Kolaya kaçmışsın mı demek oluyor bu 😊Olsun arada böyle sen de bir gün zahmet etmiş ol dinlenirsin🤩
buglemss fairytaleofthestars aylar sonra kavurma pilav salata 🥰birde yarına misafirim var şekerpare yaptım
Noname21 buglemss tek kişiyim 😀 ya ne bileyim canım sıkıldı yapayım dedim kim yiyecekse 😀 yarın kaynanama götürürüm onun apartman ful yaslı dağıtır o Bunlardan ayrı kek patatesli börek kurabiye Mozaik pasta da yaptım Kendimi doktorlar dizisindeki ömer ölünce tepsi tepsi börek yapan Zeynep gibi hissediyorum
Binnur_cam fairytaleofthestars Şehriye çorbası Güveçte türlü ( anam yaptı sağolsun ) Makarna Ayran Hiç salata yapasım yok 🙄