Momehtap Selam arkadaşlar;bebeğim 45 günlük ve emzik almak istemiyor,ilk zamanlar kullanmam derken şimdi gerekli olduğunu düşünüyorum,emziğe alıştırmam için önereceğiniz emzikler var mı?
bsrkrgx Momehtap avent ultra air genelde bunu tutuyor bebekler bebeğimde 45 günlük ve benimkide emzik almıyor ne yazık ki
Cinarinmelek_annesi07 Momehtap ilk wee aldim ilk basta verdigimde ogurdu bende neyse istemiyor dedim kaldırdım esim emziklo cok severim ben dedi yine verdi aldı bi sure kullandik Ama yanaklarina hep iz kaldi cok kotu olsu degistirtik alir mi kabul edermi derken magaza sahibi genelde mamajo ve aventi kabul ederler dedi bende hangisi daha iyi dedim avent i onerdi aldik direk kabul etti onu da su an onu kullaniyoruz
Snmduru Momehtap avent ultra Air 46 günlükken alıştırmaya karar verdim sadece bu emzige alıştı çok araştırdım çok iyi
babymilax Momehtap kesinlikle ultra air soft. Ben sadece soft olanı aldım ağzına büyük geldi gidip air olanı aldım ve onunla alıştırdım. Biraz uğraştırıcı bir sürec ama soft ile daha rahat edersiniz
Momehtap Cinarinmelek_annesi07 ben de avent in kauçuklu olanından almıştım ama işte sevmedi onu ittiriyor ağzından