onemore Bebeğim sürekli çıldırmış gibi emmek istiyor hareketlerinden doymadığını anlıyorum, sanırım sütüm yetmiyor mama da bazen alıyor bazen almıyor ne yapacağımı şaşırdım, 3,5 aylık bebeğim
aynenncnmmm onemore merhaba 🌸 bu zamana kadar açlık gibi bir sorun yaşamadıysanız atak dönemlerinde memeye düşkünlük olabiliyormuş. Çişli bez sayısı nasıl?
rumy007 onemore doktorum bebekler sürekli emmek ister siz doydugunu düşünüyorsanız extra mama vermeyin diyor gaz sorunu olabilir mama eğer gaz yapıyorsa SMa comport kullanıyoruz gaz kabız sorunuz hiç yok 29 günlüğüz
onemore aynenncnmmm merhaba, aslında çok fazla çiş yapıyor, elleri sürekli ağzında, gece hep uyanıktı ellerini öyle bi emiyor ki doymuyor diye düşünüyorum
aynenncnmmm onemore üff aynı konumdayız ahahah 😂 geçen hafta perşembe günü doktor kontrolümüz vardı sütüm de şükür güzel. Burada da okuyordum ama doktora sordum “gelişimsel olarak beklediğimiz hareketler kaç kez bez değişiyorsun” dedi sayısını söyledim “korkma bebeğin aç değil ellerini eliyle ağız içini tanıyor önümüzde ki aylarda ayaklarına geçecek daha” dedi 😁
aynenncnmmm onemore uyku arasında da yeni keşfettiği için sık sık yapma isteği oluyormuş ☺️ gün içinde elinin ağzında kalmasına izin verin çekmek için zorlamayın ki gün içinde yeteri kadar keşfedebilsin. 🥰
hpkr onemore Bu dönemde ellerini keşfediyorlar benim kızımda gün boyu ellerini emer cop cop diye 😀 emzirme sonrası bile ellerini emiyor sanarsınız ki aç 😊😊 korkmayın çişli bez takibi en önemlisi 😌