Hanımlar Allah aşkına bu bebek neden uyumuyor anlamıyorum gerçekten artık bünyem kaldırmıyor uykusuzluktan gebermek üzereyim dört aylık bebeğim kilosu boyu gelişimi çok iyi gece uyumadan yarım saat önce iyice emzirip doyuruyorum gündüz artk üç uyku yapıyor ilki iki saat ikincisi bir saat üçüncüsü kırk beş dakika sürüyor son uykusu beş buçukta bitiyor akşam uykusuna sekizde geçiyor gece ilk uykusu üç saat sürüyor sonra gece onbir de uyanıyor beslenmek için besleyip uyutuyorum zar zor sonra artk bir saat uyuyup uyaniyor tekrar uyuyor bu defa yarım saat uyuyor uyanıyor bir buçuk saat uyanik kalıp tekrar yarım saat uyuyor iki saat yarım saat uyasi için uyutmaya calisiyorum kucağımda ritmik saalayaeak uyutmaya denedim beşikte denedim memede denedim uyuyor hepsinde de ama yine yarım saat sknra uyanıyor koku sinenbir şeyi köy dediler basucuna çok umutlandim en azından gece aralıksız iki üç saat uyur diye yok onu koyuncadaha beter oldu resmen yapıştı kaldı o tshrt e sürekli elleri ağzında doyuruyorum yine oyle bu defa o tshrt eyapisip meme arıyor sinirlenip ağlıyor dört aydır gece aralıksız iki saat uyumadimcok yoruldumgece uykusuzluğu berabt bir şey en azından birkaç saat uyumaya ihtiyacım var eşim sağlıkçı gün aşırı nöbetleri oluyor o evde yokken zaten daha beter en azından evdeyken sallayipduruyor ben de bir iki saat uyuyorum dört gündüz öksürükten burun akıntısından ölüyorum baş ağrısı çabası göz altlarim mosmorinsanliktan çıktım ya Allah aşkına bebeğimin uykusune zaman düzene girecek sabaha kadar uyumayı geçtim ne zamangeceleri aralıksız üç saat uyuyacaklutden bir akıl verin kafayı yemek üzereyim biraz olsun uykumu almayınca eşime karsidasabirsiz oluyorum çok sınırlı oluyorum of offf ne yapayım bilmiyorum 😭😭😭😭😭