guzelgun 4 aylık eli ayağı durmuyor uyurken bile bacaklarını kaldırıyor elini kafasına götürüyor üstünü çekiştiriyor nedeni ne olabilir
hnnl guzelgun benim çocukları koyduğum yerde bulamıyorum 😂🤣😂hahahaha şekilden şekle giriyorlar valla kelin ilacı olsa basına sürer ama şey duydum çok zekadan çocuk durulmaz mıs hakikaten öyleler
-Sare32- guzelgun 6 aylık allahım gece kaç kere kalkıyorum kurtlu tam kıpır kıpır bazen oturur pozisyona bile geliyor 🤦🏼♀️uyuyor ama 🥴
CeydaST guzelgun AA bu bizimki 😂 sürekli kendimi uyandırıyor. Bu gece mesela 10 da uyuttum bu saate kadar 6 7 kere kalktı. Migrenim azıyor sayesinde 🥹
Meri-Mel guzelgun Kızımı sağa yatırıp ,solda bulmakla gruba giriş yaptım bebeklere Özel demek ki çoğu yapıyor 1 yaşında kızım
Tostosun_Annesi14 guzelgun benim oğlumda aynı şekilde 4.aya girince güncelleme geldi çocuğa gece ayaklarını beşiğe vuruyor sürekli elleriyle yüzünü ovuşturuyor kendi kendini uyandırıyor
belom Gazı olduğu için yapıyor benim kızımda çıkarmaya çalıştığı için yukardan aşağı kadar kaymış oluyor ve bende sürekli uyanıyorum özellikle sabaha karşı