Elifakar76 Kızlar elimde hiç kullanmadığım bu iki mama var. Satmak istiyorum. Almak isteyen olursa yazsın. Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum denedim fakat beceremedim. Fiyat konusunda da yardımcı olucam.
arifahsencesur Elifakar76 sma optipro 250 tl ye aldım geçen gün hemde eczaneden 2 numarasını yapmayın ya acil satıyorum ihtiyaçım var nedir yani bari araştırıyıp öyle fiyat belirleyin ki 1 kilosu 400 450 tl ye geliyor bazi yerlerde e bebek ye uygun du bir ara mesela
Elifakar76 similay bana pahalı gelmemişti siz fiyat belirleyin satayım o zaman🤣 ne bilim yani kaç paraya aldıysam 50-100 altına vermeye çalıştım
Elifakar76 arifahsencesur yok ihtiyacım yok elimde kaldı çöp olcak🤣 optipro 1 kg 470 tl trendyoldan bak bakalım🤣 hipp 1 combiotic 560 tl İstersen sana bedavaya verebilirim sen çok ilgilendin bu konuyla🤣 sipariş geçmiş ekranını da atarım sana rahat ol
arifahsencesur Elifakar76 ben birşeyi kanıtlamak zorunda değilim burada ki anneler salak değil google ye yazınca hepsi çıkıyor zaten bakmak bedava daha yeni aldım hanımefendi sizde piyasaya bakıp öyle fiyat verseydiniz çok yazık insanları kandırmayın lütfen