AselG Bebeğim 9 aylık ve kilosu 7400 gr şurup verdi infatrini verdi 3 aydın kullanıyoruz . Ne yapacağımı şaşırdım anneler ne yapabilirim bir tavsiye verin herkes çok zayıf deyip duruyor😔😔
Masalserin2019 AselG saglıgı yerindeyse etrafı dinleme lütfen. Her bebek kilolu olcak die bişi yok dogum kilosu önemli kaç kg dogdu ? Mesela benm kızım 2600 dogdu suan 9 aylıgız
omaraysegul AselG canim duyma sagligi iyiyse gerisinin bi anlami yok. brnim kizim premature dogdu 470 gramdı. suan 3 yasinda yada yeni 11 kilo oldu. neler neler dediler
AselG Masalserin2019 Benimde 2850 doğdu . Artık boğulacak gibiyim susmuyorlar duymayayım diyorum da herkes söyleyince insan buhran geçiriyor artık yoksa haklısınız😔😔
Masalserin2019 AselG valla bizim gayet iyi bence kilomuz kızım minyon benim ona bile zayıf diolar takmıyorum hic
Masalserin2019 AselG 2600 dogdu 9 ay 5 günlük 15 gün önce tam 9 kiloydu yarn yine lontrolmz var bakalm
bluem Masalserin2019 benm bebegmde 9.5aylik 8kg doktoru hemsiresi hic zayf dmedi 🤷 kac kilo olmasi lazmms 3400dgdu
Masalserin2019 bluem valla hic bilmiorm kaç kg olması gerekio bizimkide 9 ay 5 günlük 9 kiloydu en son. 2600 dogdu benim kızım doktorda saglık ocagıda gayet iyi dedi yani 9 aylık kaç olcak ki