Dilara9406 Kızlar 1 den bile geç uyudu daha yeni ağlaya ağlaya uyandı diş çıkartıyoruz hemde 2 tane birden ağrı kesici verdim ninni açtım ayağımda sallıyorum sakinlesin rahatlasın diye sizde durumlar ne
Gamzelim123 Dilara9406 11 de uyuttum hasta olmuş kusa kusa Bi oldu. Üstünü yatağı temizledim emzirdim tekrar uyudu ama benim uykum yok
sirinpatates Dilara9406 9 buçuğu biraz geçmişti uyudu 2de emdi tekrr uyudu. Cis kaçırmış altni aldım Üstünü değiştirdim smdi uyuyor. Kızlar carsafta cis olmuş ama değiştirme ihtmlm yok Bi daha geri uyumaz tamda gitmiş çişin üstüne yatmış çok fazla değil avuç içi kadar ama bisey olmaz dimi tekrr pijamasi flan islanmamis
Dilara9406 Metemommy ben daha fazla emziriyom bugün temelli uyandı tam düzeldik demeden başa sarıyo ya hiç sevmiyorum şunu
fatma___ Bende ikide emzirdim uyudu. Kaç aylık sizin ? acaba diş çıkartıyor bizde de salyalar eliyle kaşımalar başladı doktor sprey verdi rahatlatsın diye ama çok küçük daha diye kullanmıyorum
Zuleyhadere Dilara9406 uyandı koynuma aldım emzirdim ama uykuya dalmayınca ayagımda saallıyom şuan 1 de yerine yatırmıştım