Maviim Evi böyle kimse yaşamıyormuş hissi yaratan düzenli seven var mıı ben öyleyim baktığım zaman toplu ve kalabalık görünmemesi için benim için çok önemli özellikle mutfakta tezgahta ve masada kalabalık görüntüye hiç tahammülüm yok masam boştur mesela tezgahımdada az şey durur geneli boştur seviyorım böyle parlak tertemiz ve boş görüntüyü arkadaşımın evinin mutfağında valla yok yok her şey var o tezhagın üstünde sizde nasıl öyle sohbet olsun
evlerkadar Maviim çalıştığım dönemde temiz ve yarı düzenli olması yetiyordu gözüme çok batmıyordu şimdi doğum iznindeyim evde olunca sürekli gözüme her şey batıyor kendımı hep evi düzenlemeye çalışıyorken buluyorum biraz evi kafaya takmakla alakalı sanırım dikkatini başka şeylere verirsen daha az rahatsız eder dağınıklık diye düşünüyorum tabi aşırı olmayacak şekilde
gulsumaltun Maviim ayyynen bende öyleyim sanki kimse yaşamıyormuş gibi evde her şey sap sade temiz düzenli olsun istiyorum ve bu hiç bana iyi gelmiyor bebeği olan biri olarak misafir eve gelince dağılıyor çok moralim bozuluyor çok rahatsız oluyorum bu huyumdan keşke böyle olmasaydım diyorum hep :(
Birdurummuvar Maviim benimde masam tezgahımda sadece baharatlık çaycı kahve makinesi var bulaşıklığı bile kaldırdım 😅 ama herkesin mutfak dolabı büyük olmayabilir belki arkadaşınız depolama alanı sıkıntısı çekiyordur
ayselina58 Maviim bende aynı kalabalık herşeyi atarım ev hep düzenli ve nizam içinde olacak eşimde benim tam tersim dağınık çok sorun yaşıyoruz bu yüzden sırf
Maviim evlerkadar Evet doğru bende çalışırken dikkat etmezdim evde olunca ister istemez göze çarpıyor ama ben seviyorum aslında yani böyle her daim düzenli ve temiz olmasını buna önem veriyor olmam böylece evim mesela ani misafir için bile hep hazır halde oluyor ve kendimde derli toplu evde daha huzurlu hissediyorum
evlerkadar Maviim orası öyle canım bende daha huzurlu hissederim hatta dağınık olup biri arayınca aha gelecek ev dağınık diye her telefonda strese girerim😂
Aalime Hahahha benim ev bu tezgah masa bombos aksesuar cicek saksi süs zimbirti asla yok ortada durwn oyuncaga biberona bile tahammulum.yok ev her daim yeni tasinmis esyalari koymus gibi duruyor müzelik😂
Maviim gulsumaltun Bende rahatsız oluyorum misafir gittiği gibi temizlik yapıyorum yoksa uyuyamıyorum… ama misafir ağırlamayı da severim yani bişeyler hazırlamayı onlara vs sadece işte arkasından hemen temizleme huyum var
2ogullu1anne Evim çok düzenlidir.Çekmece içleri,dolaplar.Tezgah üstünde baharatlık,yağdanlık,kahve makinesi,airfrey,kupa bardağı rafım var.En kısa zamanda ek dolap alıp kaldıracam.Bulaşıklık yok bulaşık matım var.Masa üstünde peçetelik var.
Deletedmom_110 Maviim aynı senin gibiyim 2 çocukla düzenime devam ediyorum anlık biri gelse evim hazır haldedir ve sade biriyim çok eşya vs hiç sevmem baza altım bile hurçlara yerleştirilmiş düzenlidir asla fazla kırık dökük dökük eşyam yoktur
bebitonunannesi_ Deletedmom_110 bende bende evlendiğinde beri orta sehpa zigon sehpadan büyük olanı bir abajur bir lambader bir büyük yapay çiçek daha nice şeyler evimden çıkarttım attım sadeligin bana kazandırdığı en büyük şey de kolay temizlik