betul58 2 ay 11 gunluk kizimin basinda konak var surekli bamyoda yaptiriyorum ama gecmiyor basindaki . Sebamed bebek şampuani kullaniyorum doktorada gitmedim.
beyzacmvrc betul58 zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı sürüp yarım saat bekletip tarayın ters yönde Sonra yıkayın şampuanı iken yeniden tarayın keci kılı tarakla taradim ben ters yone ve iki kez samouanlayin Duştan sonra tekrar tarayın hindistan cevizi yağı ile yaptım tek seferde geçmişti
Bedis- betul58 Bizde de o sorun vardı canım banyo yaptırmadan önce zeytinyağını sür biraz beklesin arada saçını elinle kavuştur. En son banyo çıkışı saçını ince tarakla güzelce tara konakların tarağa geldiğini göreceksin 😍
birazquality betul58 zeytinyağı sürüp 1 saat bekletip sık tarakla güzelce tarayın iki kerede geçirdi bizimkini
Aylnnaaky betul58 ben doktorumuza sormuştum 6 aya kadar dokunma kalsın kafasını koruyor dedi 6 ayından sonra zeytinyağı sürdüm yarım saat beklettim sonra taragiyla saç çıkış yönünün tersine taradım iyice 2 seferde bitti
laledevri35 Bizim alnımızda kaşımızda vardı duştan bir saat önce zeytinyağı sür sonra duş aldır konak tarakları var onla ters yöne bastırmadan tara 3-5kere yaptığında kurtulursun sende sonra zaöanla kendisi de dökülüyor zaten sürekli nemli tutmak gerek
Onsekizagustos2023 birazquality sık tarak acıtır mı yada bingildaga zarar verirmi ben endişe edio yapamıyorum da onunla birde tekrar yıkama yapıyor musunuz zeytinyağına sonra
birazquality Onsekizagustos2023 tabi banyo yaptıracağım gün sürüyordum şapka takıp 1 saat bekletiyordum sonra sık dişli bir bebek tarağıyla tarayıp banyo yaptırıyordum acımaz korkmayın zaten konaklar yumuşamış oluyor tarağı sürer sürmez pıt pıt kalkıyorlar hemen