guzelgun Hanımlar merhaba 4. Aya giriş yaptık şimdiden durduk yere ağlamalar geç uyumalar başladı neler bekliyor bizi sizin nasıl geçti
Fahin guzelgun bebegim tam 4 aylik oldu. Galiba bugun atak donemine kafa goz girdik. 2 saattir uyutmaya calisiyorum. Hala direniyor. Normalde de direniyordu ama bugün cok zorladi. Ayrica meme de emmiyor
adanil guzelgun 4 ay 5 günlük kızım. 10gündür uykuya direniyor gece 1de 2de zorla uyuyordu. Gündüz de kısa kısa uyuyor. Erken uyusun diye akşama doğru uyutmuyorum 1 2 gündür sanki işe yaradı
Nurella86 Benim kızımda 4 ay 10 günlükken başladı şu an 5 ay 8 günlük daha 2 gün oldu bitti ortalama 1 ay sürüyor ama tabiki bebekten bebeğe değişir🙏💗
girlmomm Nurella86 bittiğini nasıl nerden anladınız acaba benimde 4 ay 23 günlük bazen uykuya direniyor yada uykudayken 10-15 dk sonra ağlayarak uyanıyor 🤔
Hayalet_99 Nurella86 şimdi geçti mi benimki de 5 ay 3 günlük gerçi ilk kızım 17 aylık onda böyle olmamıştı pek
Hayalet_99 Nurella86 gece 3 4 kez uyanıyor ataktan mı acaba hiç uyanmazdi gectigini nasıl anladın peki ☺️
adanil Fahin Bi kaç gece ben de uyutmaya çalıştım. Uyumayınca bıraktım. Eşim uyutuyor bana gelince direniyor
Nurella86 Hayalet_99 evet ataktan oluyor benim kızımda da aynısı oldu sonra bir anda eski düzenine döndü