Ugg Kızlar ek gıdaya başlayacağız inşallah bu hafta mama sandalyesi araştırdım ama çok kararsız kaldım önerileriniz var mı olumlu olumsuz yazar mısınız çok fonksiyonlu mu olsa gerek yok mu karar veremiyorum
aysegulozenc Ugg chicco Polly process 5 kullandım oğlumda 3 sene önce 1500 tl ödemiştik iyi ki de almışım asla yıpranmadı şimdi kızımda kullanacak 4 ay sonra. Tavsiye ederim özellikleri çok iyi. Tabi bütçeniz ne kadar bilemem bütçenize uygunsa alabilirsiniz.
beyzacmvrc Ugg katlanan kademeli modeller gereksiz bence iyiki almamışım kanz yummy bizimki çalışma masası sandalye olandan. Çok kibar hiç kaba da değil ağır da değil. Güvenli de ayrıca ben bile içinden zor çıkarıyorum çocuğu bırak ki kendinin düşme ihtimali olsun ☺️
Asyaveannesi04 Ugg ikea antilop kesinlikle hem temizlemesi hem taşınması, hem sağlamlığı 23 aylık hala severek oturuyor,içine minder de diktirdim
gamzeyv Valla alıyorsan minimalist pratik bisey al canım ben ebebegın kendi markasını aldım ay çok hantal ya sinir basıyor beni 😀
Ugg aysegulozenc kanz campoyu beğendim bende 2 bin küsür o da ama çok kişi gereksiz dedi onun için karar veremedim hantal oluyor vs diye size göre bi dezeavantajı var mı kullandığınız modelin