Ersoynesli10 Kızlar bebeğim 3.5 aylık aşırı hıysuz sinirli sürekli elleri ağzında,mamayı yarım bırakıyor memeyi zaten bıraktı asla almıyor ağzına bu nedir sabahtan bu saate kadarda 1 saat zor uyudu kafayı yiycem birde bağırıyor sürekli ☹️
YoncaGulce Ersoynesli10 benim kızımda da aynı belirtiler oldu mamaya zorlamayın ben memeyi zorladım bıraktı mamaya geçici süreç 4. Ay atağı erken başlamış
Ersoynesli10 lilanasi gaz damlası var gazınıda cıkarıyorum hep ama kucağıma alınca ağzına omzuma sürtüp bağırıyor
ela10 3 ay 2 günlük uyumak istemiyor meme ile kavgamız mevcut sanıyorsam atak doğdu doğalı hiç gece 2 ye kadar kaldığını bilmem dün 3 gibi uyuttum…
aynur_1907 Bağırması uyumamasi 4. Ay atağı benim oğlumda 3.5 aylıkken baslamisti atagi ve aynı şekilde elleride agzindaydi yüzüme heryere suruyodu ve elleri sürekli agzindaydi parmağınızla dişlerini bı kontrol edin sertlik geliyorsa bide damaklarina bakın dişler belli oluyorsa diş sıkıntısids başlamış demektir erken malesef bı yüzden dayanamıyorlar ama syni sorunu bizde yaşıyoruz 4.5 ayligiz hala aynı ne uykumuz var ne sessizlik doktora danıştım tabiki erken başlayabiliyor erken de çıkarabiliyor dış dedi tabi küçük olduğu için dayanamiyo dedi ben cevremin önerisi ile doktorada danışarak TETAGİL aldım arastirin görürsünüz şuan diş te en etgili o doktor jel ağrı kesici vermedi küçük olduğu için etki etmez dedi ama TETAGİL çok kaşıntısı olduğunda ağzına duruyorum küçük toz gibi eriyor hemen parmağınızla sürüyorsunuz küçük paketler halinde kutunun içinde emin olun çok rahatlatacaktir huzurlasip çok kasiginda sürün faydası olacaktır umarım yardımcı olabilmişimdir aynı sorunları yaşıyoruz ve bir çok sorun daha çıkabilir karşınıza merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz ☺️
aynur_1907 Ha demeyi yazmayı unutmuşum bu atak döneminde meme reddide var maalesef asla zorlamayin ama sürekli meme vermeyi deneyin istemediği an bırakıp 10 dakika sonra deneyim mutlaka alacaktır yorucu oluyor ama mamadan iyidir bizdede reddediyor ama şükür ben istikrarlı bir şekilde usanmadan her seferinde veriyorum mutlaka emiyor mamaya hiç başlamadık umarım hep emerler bide genellikle uyku arası direk emiyor geceleri hiç reddetmiyir genelde gündüz reddediyor ben artık şöyle çözüm buldum belki işinize yarar gündüz emmediginde ama uykusu geldiğinde zar zor uyutuyorum ağlaya ağlaya tabiki uyuduktan 15 dakika sonra mutlaka uyanıyor açlığa direk meme veriyorum emiyor ha kendi uyanmazsada uyutma şekliniz nasıl bilmiyorum ama ben ayağımda dalliyorim 10 dakika sonra ayağımdan alıp yatağına koyarken uyaniyo gibi oluyor hemen meme veriyorum her fırsatta her uykudan uyanır gibi olduğunda verin ozaman çok şükür doyar mamayada ihtiyaciniz kalmaz umarım çok zor bir süreç mlaesef biz zor atlattik halada devam ediyoruz denemediğim şey kalmadı şükür hepsinin çözümünü buldum umarım bu konudada yardımcı olabilmişimdir. ☺️