Melekmirac Kızlar Allah aşkına şu azı dişlerine ne iyi gelir birileri akıl verebilirmi bana jel kullanıyorum osanit kullandım tetagil kullandım çok fazla ağrısı var oğlumun 14 ay 18 günlük oğlum😢😢😢
gokcesmomy Melekmirac valla az once acilden geldik onun yuzunden .. bir aglama krizi bir aglama agri kesici fitil yapti pedifen ve calpol ver 4 saatte bir dedi cok kotu surec allah yardimcimiz olsun
1105 Melekmirac sarımsakla tuzu ezin dişinize bastırın biraz ağrır ama geçer inşallah veya tuzlu su gargara yapın
Melekmirac gokcesmomy aminnnnnnnnn yasa aminnnn gece ne kendi uyudu ne de bizi uyuttu ölüyoruz uykusuzluktan hepimiz 3 gündür salak gibiyim uyku 0😢😢😢
Melekmirac 1105 canım ben kendim için demedim bebeğim için dedim 14 aylık bebeğim varda onun azilar çok fena kıpkırmızı şiş damagi ama daha ortada yok kaç aydır kendisi yok ama ağrısı var bu aralar da iyice şiddetlendi işte 😢😢😢😢
1105 Melekmirac ha anladım çok geçmiş olsun maalesef tecrübem yok ha diş için bi toz veriliyor hastanede götürün istersen
Melekmirac 1105 o tozlarida kullandık maalesef kısacık bı sure etki ediyo o kadar ama teşekkür ederim yinede 😊